Lantai Cantik, Licin & Kotoran Mudah Sental dengan Crocons

Assalammualaikum 💕
  
Mengemas rumah tak lengkap kalau tak bersihkan lantai. Terutama lagi lantai dapur, rasanya setiap masa nak bersihkan acap kali selesai memasak. Biasa lantai akan berminyak dan melekit, eeeuw memang Ju rasa tak selesa ! Tu baru bab lantai melekit, belum lagi masuk masalah lantai bocor atau kotoran degil lama yang susah nak sental sampai buat lantai tu hilang seri. Tenaga dan masa lagi ? Huh !

Kau orang pasti nak jadikan lantai rumah bukan saja bersih tapi selamat untuk ahli keluarga seperti Ju juga. So baru ni Ju dapat tau pasal Epoxy Flake System daripada Crocons yang boleh bantu selesaikan masalah yang di hadapi oleh kau orang dan Ju sendiri juga

Lantai Cantik, Licin & Kotoran Mudah Sental dengan Crocons

Apakah EPOXY FLAKE SYSTEM ?

Ia adalah satu kaedah yang mana kami gunakan Epoxy dan Flake untuk lapis permukaan lantai asal anda. Kami lapis 3 lapisan yang mana ianya khusus untuk menyelesaikan masalah lantai bocor, licin dan juga mencantikkan lantai.

Proses pemasangan mengambil masa selama 3-8 jam untuk disiapkan dan selepas 24jam boleh digunakan seperti biasa namun bergantung juga kepada keluasan kawasan lantai. Hahh jimat masa dan tenaga lepas ni nak sental kotoran lantai yang degil tu


Kenapa Anda perlu memilih Epoxy System ?
  • TAK PERLU PECAH LANTAI, jadi proses pemasangan kurang habuk dan kurang bising.
  • Masa yang SINGKAT untuk disiapkan.
  • Tidak Licin - Jadi tiada risiko untuk jatuh.
  • Ianya kalis air - Tiada masalah kebocoran.
  • Ada 19 WARNA yang MENARIK untuk dipilih.
  • Lantai nampak lebih profesional.
  • Tiada lagi lantai yang nampak kotor walaupun bersih.
  • Senang dicuci, dan secara tak langsung ianya menjimatkan kos pembersihan.



Siapakah Crocons ?


  • Kami dari Company Crocon Sdn Bhd atau nama penuhnya ialah Crocodile Construction yang sememangnya pakar dalam menyelesaikan masalah lantai pada lantai, ataupun masalah kebocoran. Kami sudah mempunyai pengalaman selama 3 tahun dalam  bidang ini.
  • Kami percaya semua orang inginkan lantai kediaman, Industri yang selesa dan cantik apatah lagi nampak esklusif.
  • Kami juga sangat mementingkan hubungan jangka masa yang panjang dengan menjalankan urusniaga yang baik dan komunikasi yang memudahkan kedua belah pihak tanpa memeningkan dan juga meragukan.
  • Kami amat mementingkan "Sales After Service Support" , Jadi anda jangan risau sekiranya selepas Epoxy Flakes di pasang anda mengalami masalah, kami akan datang membantu. [Ianya PERCUMA]
  • WARANTI 3 TAHUN. Jangan risau sekiranya Resit anda hilang, kami akan check untuk anda, cuma bagi No.tel dan Alamat.

Best kan ! Mudahnya dapatkan lantai cantik, licin & kotoran mudah sental dengan Crocons ni. Bukan saja boleh apply dekat lantai rumah, boleh guna juga dekat tab mandi, balkoni, sinki, dinding dan macam-macam lagi lah. Paling best tu juga, pelbagai warna dan reka bentuk ditawarkan dengan harga yang lebih murah. Kau orang yang tertarik nak cuba untuk lantai rumah atau nak cuba untuk bahagian lain dalam rumah tu, hubungi Crocons dekat bawah ni 😉

Maklumat Lanjut
Email : crocon.construction@gmail.com
WHATSAPP "EPOXY" ke 016-3852017
Call : 0169199716  (Danial) , 0163852017  (SAFLINA)

No comments