[TERKINI] Pilihan Terbaru Menu Set Lunch Bersama Hard Rock Cafe | Kota Kinabalu, Sabah

Assalammualaikum 💕

Ju nak kongsi dengan kau orang terutama yang berada disekitar Kota Kinabalu, HARD ROCK CAFE yang dekat Oceanus Waterfront tu baru saja lancarkan 12 jenis pilihan terbaru menu untuk set lunch atau set makan tengahari kepada pengunjung ! Banyak kan ?

[TERKINI] Pilihan Terbaru Menu Set Lunch Bersama Hard Rock Cafe | Kota Kinabalu, Sabah

Menu baru ni dihidangkan dengan tema tersendiri dan pilihan berbeza selama 4 minggu berturut-turut. So memandangkan ada 12 menu baru, camana nak cuba semua tu ? Macam ni; Hard Rock Cafe bahagikan 12 menu tu kepada 3 hidangan utama setiap minggu dan kau orang boleh dapatkan menu set lunch ni setiap hari Isnin sehingga Jumaat dari 11.30 pagi ke 2.30 petang. Kan senang nak pilih lepas ni 😋 Nak bagitahu kau orang juga, set lunch ni ada 2 pilihan harga ; 

RM 25 nett
1 menu pilih dari 3 hidangan utama
2 minuman ringan atau Lemon Teh Ais atau Jus

RM 38 nett
1 menu Pembuka Selera ~ Creamy Loaded Potata Soup
1 menu pilih dari 3 hidangan utama
1 menu Pencuci Mulut ~ Hit Fudge Brownie
PERCUMA minuman ringan atau Lemon Teh Ais atau Jus


Set lunch ni sudahpun bermula pada 26 November 2018 dimana tema minggu pertama ni ialah SOUL set Lunch. Tema mingguan seterusnya dan menu yang ditawarkan; kau orang boleh rujuk dekat bawah ni;

1. SOUL Set Lunch; Hard Rock Cafe Kota Kinabalu (26 - 30 November 2018)

    ***BBQ Chicken Chop/Sweet and Sour Fish/Spaghetti Aglio Olio Chicken



  1. 2. JAZZ Set Lunch; Hard Rock Cafe Kota Kinabalu (03 - 07 Disember 2018)
  2. ***Spaghetti Chcken Marinara/Grilled Cajun Fish/BBQ Quarter Chicken


3. PUNK Set Lunch; Hard Rock Kota Kinabalu (10 - 14 Disember 2018)

***Chicken Marinara/Caesar Salad with Tupelo Chicken/Spaghetti Salmon Pasta





4. ROCK Set Lunch; Hard Rock Kota Kinabalu (17 - 21 Disember 2018)

***Breaded Fish with Garlic Sauce/Sweet and Sour Chicken/Spinach Pasta



Berliur tak ? Tak payah dah sakit kepala nak makan apa untuk lunch nanti, Hard Rock Cafe Kota Kinabalu mudahkan semuanya untuk kau orang, tinggal datang dan pilih saja menu mana kau orang nak. Maklumat lanjut kau orang boleh hubungi terus Hard Rock Cafe Kota Kinabalu dekat bawah ni ; HAPPY LUNCH HOUR ! 😋

WEB : www.hardrock.com / info@hardrockcafe-kk.com
INSTAGRAM : @Hardrockcafekk

Waktu Operasi
Ahad - Khamis (11:30 am - 02:00 am)
Jumaat - Sabtu/Cuti Umum (11:30 am - 03:00 am)
088 - 273 952 / 273 953 / 273 954 / 273 956

Rock Shops 10:00 am  Buka setiap hari
Dining 11:30 am - 10:30 pm Buka setiap hari


Kredit Google Map untuk Rujukan Lokasi

2 comments