Perlu ke Monthly Book Planner ?

Assalammualaikum 💕

Penting tak pakai Monthly Planner book ni ? Bergantung pada seseorang, itu jawapan Ju. Bagi Ju sendiri, planner book sangat penting apatah lagi bila berada dalam kerjaya Property Management ni. Semua kena ikut jadual dan sebolehnya perlu laksanakan misi tu sebelum tarikh akhir yang diberikan. Point paling penting Ju utamakan book planner sebab Ju PELUPA. Ya, sejak Ju gunakan book planner alhamdulillah sangat membantu Ju terutama dalam bidang kerjaya sekarang.

Perlu ke Monthly Book Planner ?

Seperti tahun yang sudah, tahun 2018 ni tahun ke-3 Ju berada dalam bidang sekarang dan kali ni Monthly Book Planner, Ju pilih dari koleksi Ariani. Fikiran utama Ju bila dengar atau nampak mengenai Ariani tentulah Galeri Hijab tak tahu pula dia orang ada juga keluarkan Monthly Book Planner. Umum tahu Ariani merupakan salah satu brand hijab muslimah yang mana bernaung di bawah industri fabrik terkenal di Malaysia iaitu JAKEL. Kali ni Ariani mengorak langkah pula dengan mengetengahkkan monthly book planner koleksi pertama mereka dengan hastag #Arainildeasandgifts

Apa yang menarik perhatian Ju mengenai Monthly Book Planner Ariani 2018 ni tentulah isi kandungan dan warna yang digunakan ! Magic Mint sebagai cover bukanlah kegemaran tapi sesuatu yang sedap mata memandang sebab warna yang digunakan tu lembut. Sekali pandang luaran tak nampak pun macam book planner kan ! 😁


WEBSITE : www.arianionline.com
INSTAGRAM : @galeriariani
FACEBOOK : Galeri Ariani






Kandungan asas seperti tarikh bulanan dan tarikh cuti umum Malaysia 2018 dalam ni adalah suatu kebiasaan yang terdapat dalam monthly book planner. Apa yang membezakan ialah muka depan iaitu jenis cover dan muka surat nota dalam tu. Kadang kita tengok ada yang seperti buku latihan kan, tapi Ju lagi berminat dengan muka surat yang plain dan itu terdapat dalam koleksi Planner Ariani 2018. 

Menariknya lagi, Ariani Planner ni direka dengan tambahan 2 helai muka surat dengan lukisan bunga untuk diwarnakan. Ok juga kan, salah satu aktiviti merehatkan minda jika kau orang rasa stress dengan suasana tempat kerja. Istimewanya lagi sentuhan warna emas diletakkan di sisi setiap helaian Planner Ariani, nampak ekskusif giteww. Saiz standard dan ringan memudahkan Ju untuk bawa ke mana sahaja planner Ariani ni. Kau orang guna Planner book tak ?

WEBSITE : www.arianionline.com
INSTAGRAM : @galeriariani
FACEBOOK : Galeri Ariani






Terima kasih Blogger Eca  kenalkan Planner Ariani 2018

WEBSITE : www.arianionline.com
INSTAGRAM : @galeriariani
FACEBOOK : Galeri Ariani

13 comments

  1. Replies
    1. aah sis =) best juga kandungan dekat dalam

      Delete
  2. Replies
    1. aah sis =D terima kasih dtg lawat ju

      Delete
  3. cantiknya..penting tau planner ni..MV pakai untuk keperluan peribadi dan kerja

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayy kita geng ! =D mudah kan dengan book planner

      Delete
  4. Cantik planner tu ju. Lebih teratur lah jadual lepas ni ye.

    ReplyDelete
  5. Tahniahh, wow, bestnyaaa..ehheehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah sis =D trima kasih dtg lawat ju

      Delete
  6. lawa nyaa. duk cari jugak planner lawa lawa. cari dekat diy mcm tak banyak sangat planner.

    ReplyDelete
  7. Cantiknyaa. Mai pakai planner 2018 yg viral haritu je. hehehe.

    ReplyDelete