Giveaway Azam baru 2018 by ElihJapahar.com

Bismillahirramanirrahim­čĺĽ

Masih terasa 2017 lagi tak ?? Ju dah simpan kemas-kemas siap ikat dengan riben warna pelangi untuk semua pahit manis 2017 dalam galeri. Memori yang bukan gambar tu mestilah simpan dalam hati gitew. Tapi Ju simpan yang baik-baik ja tau, yang tak baik buang tepi sebab  memadatkan memory card Ju saja HAHA. Mematangkan dan sentiasa mendewasakan Ju itulah yang Ju suka dengan semua memori yang Ju lalui sepanjang 2017. Alhamdulillah ­čĺő

Giveaway Azam baru 2018 by ElihJapahar.com

"Sejujurnya muka surat baru 2018 ni Ju takda simpan apa-apa azam baru melainkan masih berpegang dengan azam sebelum ni dan Ju perbaharui semangat tu supaya azam Ju tu tak terkubur begitu saja giteww. Part kerjaya, Ju teruskan memperbaiki diri dan terus belajar. Insyallah Ju kekal dekat sini sementara menunggu kehadiran Junzie Junior yang masih jammed dekat somewhere­čśü. Part passion iaitu blogging dan bisnes ada turun naik macam minyak juga HAHA kadang tu dapat bahagikan masa Ju dan kadang tu tumpas juga bila dah penat. Terlepas pandang juga tapi passion ni walau kadang laju macam sport car dan kadang lambat macam siput, Ju tetapkan usahakan yang terbaik sebab dah memang minat dan salah satu cara juga Ju alih perhatian daripada stress kerjaya"

Aku mencari segala bentuk rezeki, tapi tidak menemukan rezeki yang lebih baik daripada SABAR
-Umar Bin Kattab-


Part kehidupan berkeluarga, Ju dan suami sentiasa berazam  menjadi suami isteri yang saling melengkapi, auch terlebih gula pula. HAHA. Insyallah, dan sementara ni juga kita laki bini ni dalam proses saling menjaga ibu bapa dan ahli keluarga masing-masing. Insyallah, ada hikmah Junzie Junior tak sampai lagi. Allah lebih mengetahui kan =')  Dan seperti tahun yang sudah juga, Ju berusaha untuk jadi terbaik untuk keluarga dan suami, amin"

i plan
You Plan
We all Plan
But Allah's Plan
is the best of all Plans

­čĺôby : IslamicQuotesLove­čĺô


24 Januari 2018 - 14 Februari 2018 | Giveaway Azam baru 2018 by ElihJapahar.com




19 comments

  1. Semoga semua azam Ju akan tercapai.. Aamiin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah, amin ya rabb. terima kasih sis =D

      Delete
  2. Semoga tercapai semua yang ju azam kan. Dan good luck untuk GA ni ❤

    ReplyDelete
  3. Gud luck jun dlm apa jua yg d cerburi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah amin ya rabb sha. tq tau lawat ju sini =D

      Delete
  4. Replies
    1. insyallah sis. trima kasih dtg melawat dekat sni =D

      Delete
  5. All the best Kak Jun.. Baru perasan tukar wajah dah blog akak.. lama x dtg sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah dear =D terima kasih lawat kaka darl =D

      Delete
  6. Ju Junior will coming soon, pretty soon dengan izin Tuhan :) wish you all the best dear.

    ReplyDelete
  7. Good Luck dan Junzie Junior babe, will always in my pray too :)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum..done follow..do follow me back.. misseffah-ara.blogspot.my

    ReplyDelete
  9. Goodluck sis. doe follow #248. blogwalking dekat sini

    ReplyDelete
  10. Lima (5) tahun yang lepas, azam Junzie ini salah satu azam saya juga. Percayalah junzie junior akan ada pada masa yang paling 'sesuai'. Sentiasa percaya pd ketentuan Tuhan, doa dan usaha.

    P/s: Thanks sudi join GA ni, semoga berjaya nanti!

    ReplyDelete
  11. singgah sini dari giveaway yang sama. semoga dipermudahkan segala urusan untuk mencapai azam tahun ni ye :D jemput singgah blog azah pula. hehe :) www.azahrahaman.com

    ReplyDelete