GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Bismillahirrahmanirrahim

Dah lama Ju tak ikut mana-mana segmen, giveaway dari rakan-rakan blogger kerana ketiadaan konsisten terhadap blog untuk bulan Oktober ni, entri blog Ju pun tak banyak sekaligus beri impak juga dalam memberi kunjungan balas kepada rakan-rakan yang lain. Hukhuk. Akibat paling teruk, PV blog www.Jun-zie.com mendadak jatuh. Ju cuba cari peluang sebaik mungkin untuk perbaiki PV blog kepada sedia kala insyallah !

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Alhamdulillah berdiri teguh seorang blogger sehingga dapat mengecapi usia blog selama 10 tahun dan Ju terus berfikir adakah Ju berupaya bertahan selama ini atau lebih ?? Insyallah Ju cuba dan kini jadikan blogger sis Mia Kassim sebagai salah satu blogger inspirasi untuk Ju terus berkongsi dan berkarya di blog 😍 Hari ni Ju nak ucap tahniah dan bagi sepatah dua kata dekat blogger sis Mia Kassim sempena ulangtahun ke 10 blog MiaKassim Dot ComπŸ’•

"Insyallah sis Mia sentiasa sukses dalam bidang blogger yang kini sememangnya menjadi sebahagian daripada kehidupan sis Mia. Teruskan menyumbang hasil penulisan yang baik kepada pembaca. Dimurahkan rezeki sis Mia dan keluarga, sentiasa dalam lindungan Allah swt selalu, amin ya rabb! Happy 10th Anniversary to WWW.MIAKASSIM.COM !πŸ’• "

"Happy birthday sis Mia, keep calm & stay gorgoues ! - 31 October -"
Salam Sayang : www.jun-zie.com



Bagaimana Ju kenal dengan sis Mia ? Alhamdulillah, tinggal dinegeri yang sama, Sabah dan kami berada di sekitar Kota Kinabalu dengan lokasi yang berbeza namun masih boleh bertemu empat mata jika ada sebarang event yang memerlukan blogger untuk hadir. Sis Mia adalah seorang blogger yang aktif sertai mana-mana event yang berlangsung atas jemputan penganjur. Selain tu, kami juga berada dalam group Whatsapp 'Komuniti Sabahan Blogger' yang sama dan pertama kali perjumpaan mata ke mata  masa Iftar Sabahan Blogger, giteww ! kan kak Mia 😍 Perjumpaan kedua semasa event BTC Cultural Night dan seterusnya event  "The Signature Food Fest" yang baru saja berlangsung semalamπŸ˜‚ Pendek kata blog atau pun group whatsapp bukan sekadar berkongsi hasil penulisan tapi merapatkan jurang sillaturrahim jika dimanfaatkan dengan baik.

Sempena Giveaway MiaKassim Dot Com 10 Tahun ni, sis Mia tawarkan 2 jenis penyertaan kepada peserta iaitu menerusi blog atau pun facebook. Jika kau orang ada kedua-dua laman sosial ni boleh lah mencuba nasib. Bagi yang cuma ada salah satu daripada dua laman ni, pun satu peluang untuk kau orang join ! Hadiah yang ditawarkan pula sangat menarik tau iaitu 

Penyertaan Blog : Wang Tunai RM 100 x 1 | Wang Tunai RM 50 x 2 | Topup RM 30 x 1 | Topup RM 10 x 2

Penyertaan Facebook : Wang Tunai RM 50 x 1

Menarik kan ?? Haa tunggu apa lagi, join sekarang ! All the best semua peserta πŸ’•πŸ’•

21 comments

  1. Menariknya hadiah dia. Good luck ju. Semoga ada rezeki ju kali ni.

    ReplyDelete
  2. dsys

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/11/giveaway-miakassim-dot-com-10-tahun.html

    ReplyDelete
  3. Wish you all the best !mau join kejap lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trima kasih cla =D & all the best tauuu

      Delete
  4. wow sepoloh tahun masa yg lama tuu..hihi

    ReplyDelete
  5. singgah dari giveaway yg sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/11/giveaway-miakassim-dot-com-10-tahun.html

    ReplyDelete
  6. Fiza pun dah joined :)

    Good Luck Jun!

    ReplyDelete
  7. singgah sini jun.. waaa.. mau join jugak..

    ReplyDelete
  8. Gud luck.. n hope will be success like kak mia..

    ReplyDelete
  9. Hai..singgah sini..datang dari GA yang sama..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/11/giveaway-miakassim-dot-com-10-tahun.html

    ReplyDelete
  10. Salam Jun .. tq join giveaway Kmia. Tunggu keputusannya 25hb ni :)

    ReplyDelete
  11. Terjah sini datang dari Giveaway yang sama. :)

    https://1001resepimama.blogspot.com/2017/11/giveaway-miakassim-dot-com-10-tahun.html

    ReplyDelete