Makan-Makan : Nyummy Brownies @ Home Brownies, Kota Kinabalu

Assalammualaikum πŸ’•

Pernah tak terfikir apa perbezaan brownies dengan kek ? Jika Ju ditanya mana satu Ju suka, jawapan Ju tentulah Brownies😁 Bukan peminat tegar brownies, tapi untuk kepuasan tu Ju lebih sukakan brownies kerana tekstur yang lebih padat dan lembap berbanding kek. Rahsia keenakan brownies terletak pada bahan-bahan yang digunakan dan paling penting dihasilkan dengan kasih sayang 😍

Makan-Makan : Nyummy Brownies @ Home Brownies, Kota Kinabalu 

Nyummy brownies dari Home Brownies ni bukan sahaja penghantaran depan pintu, tapi tekstur padat dan rasa tu sangat menepati citarasa Ju !! Manis coklat yang terkawal dan kelembapan yang langsung tidak memuakkan, bukti brownies dihasilkan dengan kasih sayang. Brownies Nutella Walnut Ju sangat padat dan dihias kemas dengan taburan Walnut yang lebih dari cukup tau ! 😍 Jika kau orang tempah dari ofis atau masa kau orang bukan berada dirumah dan risau takda sudu bagai, jangan risau. Packaging brownies dari Home Brownies ni menyediakan sudu kecil comel molek untuk kau orang makanπŸ’•

Brownies sangat sesuai dijadikan hidangan sarapan pagi, minum petang, ole-ole atau sesuai juga digunapakai sebagai juadah untuk majlis-majlis tertentu. Oleh sebab tu pihak Home Brownies menyediakan 2 saiz brownies iaitu Minipack dan Bigpack. Saiz minipack terdiri dari 4 jenis manakala Bigpack terdiri dari 8 jenis dengan harga yang berbeza.




Peneraju @Home_Brownies : Sis Sal @ Mama Sal


Jenis dan harga Brownies Minipack:
1) Plain RM12.90
2) Almond @ Oreo RM13.90
3) Nutella @ Walnut Caramel RM14.90
4) Cheese RM15.90

Whatsapp untuk tempahan : 0111 054 0024
COD : Kawasan Kota Kinabalu | Rabu & Jumaat

Nutella @ Walnut Caramel Minipack RM 14.90 | Home_Brownies

Kredit : @Home_Brownies
Kredit : @Home_Brownies
Kredit : @Home_Brownies


Mencari kelainan untuk raikan hari istimewa dengan yang tersayang, kau orang boleh juga jadikan brownies sebagai kek harijadi atau jadikan brownies juga sebagai salah satu pelengkap hantaran kau orang. Ju sarankan kau orang cuba Brownies Bigbox dari Home Brownies iaitu saiz 10 x 10 yang mana boleh dipotong sehingga 30 pcs. 

Selain menjana pendapatan dengan jualan brownies, Home Brownies juga memberi peluang kepada kau orang yang ingin jana side income dengan menjadi agen Home Brownies, minimum 5 brownies minipack. Sebarang tempahan atau pertanyaan, kau orang bolehlah terus berhubung dengan Home Brownies menerusi rujukan di bawah.

Jenis dan harga Brownies Bigbox:
1) Plain RM33.00
2) Almond RM35.00
3) Oreo RM35.00
4) Nutella RM45.00
5) Walnut RM40.00
6) Walnut Caramel RM42.00
7) Cheese RM50.00 (only available for bigbox)
8) Mix 3flavor RM45.00

Whatsapp untuk tempahan : 0111 054 0024
COD : Kawasan Kota Kinabalu | Rabu & Jumaat

Kredit : @Home_Brownies
Kredit : @Home_Brownies

Kredit : @Home_Brownies

Kredit : @Home_Brownies


Kredit : @Home_Brownies


Whatsapp untuk tempahan : 0111 054 0024
COD : Kawasan Kota Kinabalu | Rabu & Jumaat

13 comments

  1. sedapnya tengok! murah pulak tu.

    https://shafyqahazahar.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan ! Memang mnyelerakan =D
      Trima kasih dtg lawat blog Ju =)

      Delete
  2. Sedapnya ju. Terliur tgk. Harga pun murah. Kalau dekat boleh order. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah sis mmg sedap ! =D
      Trima kasih tau singgah blog Ju

      Delete
  3. Replies
    1. haa sama la =D terima kasih tau visit blog Ju =D

      Delete
  4. Paling suka brownies yg ada nut dalam dia 😊

    ReplyDelete
  5. Jemput singgah :)

    https://messarah.blogspot.my/2017/10/mengapa-sistem-saps-ibu-bapa-sangat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dtg visit Ju d sni =D BW bjemaah secepat mungkin ! =D

      Delete
  6. senang sekarang kalau dah boleh COD ...
    call n tempah saja...nampak sedaplah Jun tu brownies....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan sis =D terima kasih dtg ziarah blog ju =D

      Delete