Placenta Power Aging Corrector Eye Cream by Gobdigoun.com

Assalammualaikum 💕

Placenta Power Aging Corrector Eye Cream by Gobdigoun.com || Merupakan krim yang berfungsi menghilangkan tanda penuaan dan pelbagai jenis kedutan di wajah kau orang dengan berkesan. Mengikut ujian yang dijalankan, krim ni ternyata berkesan dalam tempoh 8 jam iaitu 3 minit selepas digunakan. Kandungan eksklusif iaitu  asetil hexapeptide 8 dan protein yang sangat berkhasiat dari plasenta biri-biri Ovine Australia merealisasikan impian kulit anjal yang sempurna dan menyelesaikan masalah kulit berkedut serta garis halus.


FAKTA : Tanda-tanda penuaan bermula sekitar umur wanita 30 an. Cara mengelakkan atau melambatkan tanda penuaan, kau orang kena mula dari sekarang titikberatkan penjagaan dalaman juga luaran.

Ju bagi 5 bintang untuk packaging Placenta Power Aging Corrector Eye Cream ni sebab kemas dan cantik. Logo dibaluti dengan warna emas dan deskripsi yang lengkap membuatkan produk ni nampak eksklusif dan mewah. Bila nak guna pun rasa berat hati nak buka kotak apatah lagi nak buang jauh sekali ! 😂  






FAKTA : Bahagian mata merupakan bahagian paling cepat melalui proses kedut dan garis halus. Sebab tu penting amalkan penggunaan krim mata berbanding hanya bergantung kepada pelembab wajah


KANDUNGAN :

Water, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, 12-Hexanediol, Niacinamide, Butylene Glycol, Glycerin, Placental Protein, Pullulan, Porphyridium Cruentum Extract, Palmitoyl Tripeptide-5, Malva Sylvestrus (Mallow) Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Primula Veris Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Veronica Officinalis Extract, Melissa Officinallis Leaf Extract, Achillea Millefolium Extract, Bixa Orellana Seed Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Anthemis Nobilius Flower Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Cymbopogon Martini Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Rose Flower Oil, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Hydroxypropyl Methylcellulose, Isoceteth-10, Isoceteth-25, Adenosine, Disodium EDTA, Tromethamine


HOW TO PURCHASE ?
Facebook : @Gobdigoun.com
Instagram : @Gobdigoun9


Bukan hanya logo dibaluti warna emas tetapi bekas eye cream ni pun berwarna emas tau, series sangat cantik Ju tengok. Semangat nak eject krim tu laju-laju dari bekas tapi tak dapat. Eh ! camana nak pakai ni ? Kelihatan bekas Placenta Power Aging Corrector Eye ni seperti jarum suntikan dekat hospital tu cuma ni lebih mesra untuk penjagaan kesihatan dan kecantikan wajah, giteww !

Rupanya kena unlock dulu dengan pusing pemegang bawah "syringe" ni sebelum eject keluar krim tu. Wah ! Kira safety juga packaging ni kan, tak risau jika bawa ke mana sebab ada safety lock. Pendek kata, travel friendly. Siap pakai, pusing semula dah terlocklah bekas krim tu, takda lah istilah eh tertekan ! terhabis krim mahal tanpa sengaja.. peuw ! Menyesal tak sudah.

Cara Guna :
Placenta Power Aging Corrector Eye Cream mengandungi nutrisi seperti asid amino, vitamin peptida aktif, enzim dan mineral yang berkesan dalam memutihkan, penghidratan, rawatan kedut, jerawat, peredaran darah, dan sebagainya. Cara gunakan krim ni sangat mudah, Ju cuma eject sekali ni sahaja dah lebih dari cukup untuk sepasang bawah mata Ju. Ju pakai 2x sehari iaitu sebelah pagi dan malam.

Tekstur :
Berwarna putih dan wangi (rujuk gambar dibawah) Selesa nak apply dibahagian mata sebab mudah menyerap dan tak ganggu pun pandangan kau orang. Siap ratakan, boleh dah buat kerja harian !

Keberkesanan :
Tak berani nak kata seminggu pakai dah berkesan 100% sebab kadang produk ni bergantung juga dengan kulit. Tapi dengan kandungan Placenta Power Aging Corrector Eye Cream yang semula jadi ni, Ju sangat rekomen dengan kau orang dan pastinya bersesuaian dengan semua jenis kulit wanita asia. Sepanjang 16 hari guna Placenta Power Aging Corrector Eye Cream dan masih lagi pakai hingga ke hari ini, bagi pendapat peribadi Ju sendiri, mata lebam Ju sebab tak cukup rehat ni sedikit sebanyak melalui perubahan, kulit bawah mata lebih nampak lembut dan kurang sembam. Ju pasti jika digunakan dengan konsisten, hasil pasti lebih menarik lepas ni. 

Tarikh Luput :
Kau orang boleh check tarih luput Placenta Power Aging Eye Cream ni dibahagian bawah lock dan unlock bekas krim ni. Ju punya ni tamat tempoh pada tahun 2019. Kira lama juga kan. Bila ada tahun luput ni mudah untuk kita juga, taklah guna produk yang dah expired then gelabah semacam kenapa tak berkesan kan 








KANDUNGAN :

Water, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, 12-Hexanediol, Niacinamide, Butylene Glycol, Glycerin, Placental Protein, Pullulan, Porphyridium Cruentum Extract, Palmitoyl Tripeptide-5, Malva Sylvestrus (Mallow) Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Primula Veris Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Veronica Officinalis Extract, Melissa Officinallis Leaf Extract, Achillea Millefolium Extract, Bixa Orellana Seed Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Anthemis Nobilius Flower Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Cymbopogon Martini Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Rose Flower Oil, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Hydroxypropyl Methylcellulose, Isoceteth-10, Isoceteth-25, Adenosine, Disodium EDTA, Tromethamine



HOW TO PURCHASE ?
Facebook : @Gobdigoun.com
Instagram : @Gobdigoun9

3 comments

  1. Amboi makin cun lah ju lepas ni. Full set jaga kulit tu. Dari pakai mask sampai eye corrector. I adore u.

    ReplyDelete
  2. e'in pun nak kena standy nie.. lagi 2 tahun nak masuk 30an..

    ReplyDelete
  3. wah bgus ni babe, tp sis jun ni pakai ka nda ka tatap cantik bah hahaha

    ReplyDelete