Breaking

7 Jul 2017

T.E.R.T.E.K.A.N

Assalammualaikum πŸ’•

Gambar Hiasan

ISTERI: Kenapa abg call? 


SUAMI: Abg tertekan.

ISTERI: Abg ok? Abg ada masalah apa? Citer la kat saya...

SUAMI: ?? Saya tertekan je... mana ada masalah apa apa...

ISTERI: Kalau abg ada masalah cerita la....

SUAMI: Masalah apa nye.. abg ok je... abg cuma tertekan je...

ISTERI: Ye la... kalau abg tertekan.. abg kena cerita kat saya...

SUAMI: Tertekan pun kena cerita ke?
(Suami cuba menerangkan yang dia tertekan handset lalu ter-call isterinyaπŸ˜‚)



Kredit Sumber : Group Whatsapp

Selamat melakukan rutin harian & Salam Jumaat 😘

24 comments:

  1. haha.. kemain gagah isteri suh cite benda betul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl2 tekanan suami terus hahaha

      Delete
  2. Hahaha.. tertekan suami nak terangkan ya.. πŸ˜‰

    Selamat hari raya untuk awak sekeluarga ya 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan sis hahaha
      salam aidilfitri juga sis =D

      Delete
  3. Haha. Tertekan punya angkara. Kelakar je. πŸ˜…

    ReplyDelete
  4. Hahahaa... Last2 suami dia cakap, abang tekanan lah... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari tertekan call, btl2 suami tekanan jadi nya =D HAHAHA

      Delete
  5. salam. hye awakkkk. uyul baru firstime rasanya dtg blog awak. tapi dah follow awak lama dahh. heheheheh. nampak sgt lama tak blogwalking blog nih. amboi bebetul tertekan tuh suaminya. kahkahakah
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  6. Hahahaha asalnya tertekan nombor je. Boleh jadi tertekan dengan soalan isterinya hehe

    ReplyDelete
  7. bhahaha tertekan nombor.. mesti isteri dah cuak =D

    salam kenal.. CT dah follow sini..

    ReplyDelete
  8. 1 perkataan yang berbeza maksud. hehe tertekan suami nak jawab

    ReplyDelete
  9. Hahaha.. Saya ada dapat mesej nie.. memula tu cam nak marah bila dah hujung memang gelak tak hingat lah..

    ReplyDelete
  10. Hehehe terus tertekannn bila dpt respond cam tu. Hehe

    ReplyDelete
  11. bukti para isteri lebih peka berbanding para suami.. hahahahahhaa... dan ya, para isteri juga lebih cepat panik berbanding para suami.. adehhh..

    :p

    ...

    ReplyDelete
  12. Hihi aduii mesti si isteri tertekan jugak.. tertekan perasaan.. Tahniah pada awak kerana menduduki carta top commentor saya..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/07/top-commentor-jun-julai-2017.html

    ReplyDelete
  13. hihi biasa tue selalu tertekan..tapi my husband pula selalu tereload...hihi patutlah reload nda masuk bilngnya..terbagi nombor syang

    ReplyDelete
  14. dari tertekan terus jadi tekanan !!!1 hahahaha

    ReplyDelete
  15. Hahahaha kelakar lak komen unni ni, dari tertekan jadi tekanan. Mai pun kadang2 jadi camni, dari pening2 bab 'tertekan', mai sebut je 'silap call, sorry.' hahaha :P

    ReplyDelete