Breaking

15 Jun 2017

Giveaway Raya by Mya & Friends

BismillahhirrahmanirrahimšŸ’•

Selamat berpuasa untuk semua pembaca myafarisha.com yang disayangi. Sempena Ramadhan dan Syawal yang sememangnya dekat sangat dengan kita, Mya dengan usahasama rakan-rakan AFB (Auto Feed Blog) membawakan Giveaway Raya, istimewa untuk anda. Ada RM 240 untuk awak cuba rebut dan menang. Syarat-syarat pun mudah sahaja. Tak mahu borak panjang, kita usha syarat dan hadiah kat bawah.


Syarat :
↳ Malaysian Blogger
↳ Follow Instagram kami : Mya | Ain | PapaG | KG | Unni | Farah
↳ Follow / Add FB kami : Mya | Ain | PapaGKG | Unni | Farah
↳ Follow Google+ kami : Mya | Ain | PapaGKG | Unni | Farah
↳ Follow blog kami : Mya | Ain | PapaGKG | Unni | Farah
↳ Buat satu entri bertajuk : GIVEAWAY RAYA BY MYA & FRIENDS
↳ Copy and Paste code di bawah dalam HTML and Publish.

↳ Tinggalkan link entri dalam bahagian komen
↳ Selesai

*kalau awak tak ada Instagram atau FB, please do mention it dalam entry*

Hadiah :
šŸ’• Tempat pertama : RM 100
šŸ’• Tempat kedua : RM 70
šŸ’• Tempat ketiga : RM 50
šŸ’• Tempat keempat : RM 20

So, jangan tunggu lama-lama. Bermula hari ni sehingga 19 Jun nanti.
Cepat-cepat join sekarang. Klik je banner kat atas tu. Muah cikitt.

21 comments:

  1. good luck yunk.. mane tahu ade rezeki nak raya nie.. :)

    ReplyDelete
  2. gud luck darls..nnt sha join hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah, all the best juga xD

      Delete
  3. Best of luck Junzie.. =) Moga-moga ada rezeki untuk awak..

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama. Good luck ye :)

    Selamat Hari Raya :)

    ReplyDelete