Breaking

3 May 2017

Pakej Istimewa Travel & Umrah bersama Glocal Travel

Assalammualaikum uols !

30 April lepas Ju berkesempatan menghadiri satu Majlis Perasmian pembukaan cawangan Glocal Travel & Tours di Putatan oleh Timbalan Ketua Menteri Sabah, YB DSP Haji Panglima Yahya Husin, yang mana merupakan cawangan dan HQ pertama di Sabah selepas Kedah dan Selangor. Pihak Glocal Travel & Tours telah pun menghantar hampir 6000 jemaah ke tanah suci dalam pelaksanaan ibadah umrah sepanjang penubuhannya. Jika korang punyai rancangan untuk travel atau menyimpan niat untuk melaksanakan umrah, Ju sangat cadangkan pemilihan Glocal Travel sebagai pelaksana kepada impian korang ! Kenapa mesti Glocal Travel ??

Pakej Istimewa Travel & Umrah bersama Glocal Travel || Lawatan yang ditawarkan oleh pihak Glocal Travel meliputi lawatan domestik serta Outbound Tour ke Asia Tenggara. Malah terkini, pihak Glocal Travel yang baru saja merasmikan cawangan pertamanya dalam pengurusan umrah yang bertempat di Putatan, Kota Kinabalu menawarkan Pakej Umrah Sabah 2017/2018 dengan harga istimewa kepada para jemaah. 

Pihak Glocal Travel merupakan satu agensi yang menekankan kualiti dalam pengurusan dokumentasi seperti penyediaan visa, insurans dan proses tempahan khususnya dalam menyediakan kemudahan yang selesa kepada para jemaah. Bagi memastikan proses tersebut berjalan lancar, kakitangan Glocal Travel diberikan latihan yang secukupnya dari segi pengurusan pelanggan am nya. Pendek kata, anda akan di bimbing oleh mutawwif yang berpengalaman sepanjang aktiviti umrah dilakukan. 


Ketibaan Timbalan Ketua Menteri Sabah, YB DSP Haji Panglima Yahya Husin 

Acara pemotongan riben bersama Pengarah Pemasaran Glocal Travel, Encik Mohd Idzham bin Mohd Isa dan isteri 

Plat emas yang di tandatangani oleh Timbalan Ketua Menteri Sabah

Kaunter pelanggan yang disediakan



Tambahan itu, dengan Glocal Travel juga anda diberikan penginapan selesa yang hanya berlingkungan 100-250 meter dari dataran Masjidil Haram serta anda berpeluang untuk menikmati sajian makanan Asia secara buffet. Pengangkutan ulang alik 24 jam turut disediakan sepanjang ibadah umrah anda bersama Glocal Travel & Tours.

Pakej Badal atau Upah Haji dengan harga dari RM 2,200 turut di promosikan semasa Majlis Perasmian Glocal Travel & Tours baru-baru ini dengan waktu yang terhad. Diuar-uarkan kepada mereka yang tidak berkemampuan fizikal untuk melaksanakan sendiri ibadah tersebut. Kelebihan ini termasuk lah air zam-zam, tasbih, sejadah, minyak wangi, dan sijil perlaksanaan ibadah haji. 

Selain itu, pihak Glocal Travel & Tours kini juga menawarkan dua pakej dengan harga istimewa iaitu :

  • Pakej Umrah Jubli Perak Glocal  dijadualkan berlepas pada bulan Februari, Mac dan April 2018 (11 hari 9 malam) dengan harga pakej bermula dari RM 5500
  • Keistimewaan : Jarak dari Madinah ialah 100 meter dan Makkah cuma 0 meter. Jemaah akan dibawa ke Jeddah City Tour dan bersarapan pagi di restoran Melayu manakala bagi makan tengahari di Al-Baik dan Makan Malam di Lamb Mandy.
  • Pakej Umrah Perdana Glocal dimana tarikh pelepasan jemaah adalah pada bulan Januari, Februari dan Mac 2018 (9 hari 7 malam) dengan harga pakej bermula dari RM 7500
  • Keistimewaan : Jarak dari Madinah adalah 250 meter dan Makkah ialah 1 kilometer sahaja. Pihak penginapan menyediakan bas ulang alik 24 jam untuk keselesaan para jemaah.
Jika korang merancang untuk melaksanakan umrah pada tahun hadapan, anda masih berpeluang untuk berdaftar dengan pihak Glocal Travel sebagai pelaksana ibadah umrah anda dengan deposit serendah RM 500 sahaja. Manakala baki haruslah dilunaskan sekurang-kurangnya sebulan sebelum tarikh perjalanan bermula.

Jom dapatkan harga istimewa pakej Umrah anda bersama Glocal Travel & Tours, Encik Mohd Khairil Azwan untuk sebarang pertanyaan :

Whatsapp : 010 952 4753
Facebook : Mohd Khairil Azwan

16 comments:

  1. Replies
    1. =D terima kasih bkunjung ke blog ju. blm sempat bw lagi,, insyllah nnti ju dtg bkunjung mlm ni =D

      Delete
  2. Alhamdulillah.. dah boleh merancang dan mengumpul duit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. mudah nk mrancg perjalan dgn Glocal travel & tours =)

      Delete
  3. Senang kalau mau pigi umrah kelak, boleh cari glocal ...yeah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah =) mudah pjalann dgn kmudahan yg disediakan

      Delete
  4. Deposit serendah RM500 ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep btl sempena promosi pakej Perdana dan Jubli Perak sahja. Tempoh promo adalah terhad dan Baki kena lah dilunaskan 2 bulan sebelum perjalanan =)

      Delete
  5. Byk kemudahan yg d sediakan, blh suda merancang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan =) mudah untuk kita nak mrncg bila ada promo yang dikeluarkan sbegini

      Delete
  6. belum ada rezeki nak melancong lagi jun. kalau ada yang nak sponsor, wow! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah. manatau bulan jatuh ke riba. who knows kan babe =D

      Delete
  7. alhamdulillah.. deposit yg rendah & mampu didepositkan.. :) mudah nak merancang perjalanan ke sana nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahmdulillah. senang bagi yg kurg bkemampuan untuk rncg pjalann dengan pakej yg disediakan =)

      Delete