Assalammualaikum uols !


 Klik Banner tau
Klik Banner tau 💕


Tertarik mata jatuh ke hati bila nampak Giveaway RM1000 Shopping Credit SGSHOP Malaysia anjuran Lokman Amirul ni. Maka dengan itu Ju menjoinkan diri dan Ju sarankan korang pun join juga sebab pihak penganjur mencari 10 Pemenang bertuah untuk memenangi RM 100 yang akan dikreditkan kepada korang tau.


Apa tu SGSHOP Malaysia ? Merupakan agent Taobao yang berpusat di Singapura dan memiliki cawangan di Johor, Malaysia. Sangat dikenali ramai oleh kaki shopping khususnya, dengan harga yang super duper murah tau. Macam-macam barang korang boleh dapat dengan RM 100 tu. Manalah tahu rezeki korang dapat kredit RM100 tu. Haa boleh shopping sakan dekat SGSHOP. 

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul || Jika Ju terpilih ?? Ju akan manfaatkan sepenuhnya RM 100 tu untuk beli barang-barang rumah yang bersesuaian memandangkan Ju akan berpindah ke rumah baharu. Tadi dah intai-intai barangan rumah dekat seksyen Home & Garden SGSHOP Malaysia apps tau. Series memang harga dia murah-murah gila ! fuhh. Ni Ju sertakan dekat bawah antara barang yang Ju nak beli jika bertuah dapat RM 100 tu dan sekaligus buat korang percaya harga dia memang ekonomik habis. Dengan RM 100 tu, percayala macam-macam barang boleh dapat.          

Dining Table Cloth (Size 6by + 110x160cloth pad 6) : RM 48.61                

Beijing Cassia Seed Pillow Buckwheat (Sleep Pillow): RM 8.19 x 4
     

Carpet Custom Modern Household Bedroom/Living Room (63cm x Long 160cm wide) : RM 13.19Jumlah RM 94.56 Jimat kan ? Bukan sahaja harga murah tapi pelbagai pilihan saiz dan warna juga diberikan kepada korang untuk produk tertentu, bestnya ! Dengan RM 100, Ju dapat 3 jenis barang dari SGSHOP Malaysia tau ! Jom join giveaway ni dan RM 100 mungkin milik korang ! Ju dah register dengan SGSHOP Malaysia (Username : Junzie) 

Tunggu apa lagi ? Jom join sekali 💕

15 ulasan:

 1. Balasan
  1. insyallah. terima kasih sis singgah blog ju =D

   Padam
 2. Balasan
  1. Insyallah. trima kasih singgah blog ju =D

   Padam
 3. wa da sudah! Ok esok will join ;)

  BalasPadam
 4. goodluck kakak :*

  https://elsaalicious.blogspot.my/2017/05/5-tips-kurangkan-rabun-mata.html

  BalasPadam
 5. Wahh sy dah join.. tp under Busyrah hahaha.. mao join nie lgi lahr..

  BalasPadam
  Balasan
  1. Yaka babe ? ok xpa mna tau tsangkut kan dari mana2 pganjur. who know ?? kemon tika =D

   Padam
 6. Gus luck jun, hope rezki menyebelahi jun

  BalasPadam