Breaking

24 May 2017

C.O.N.F.I.D.E.N.C.E

Assalammualaikum uols !




"The BEST way to gain self-confidence is to do what you are afraid to do"

by Unknown

18 comments:

  1. wahh entry naik kuda!!!! tapi pic ko lawa semua side ada bah jun... hahahahahah.. saya mo pigi balik sini.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. Sia kepingin naik ni kuda, tunggu i dtg cna

    ReplyDelete
  3. Betul tue, Junzie, kena slalu confident dalam diri barulah ceria kehidupan ini... =)

    ReplyDelete
  4. Well said. Lepas buat something yg kita takut baru rasa lebih yakin kan

    ReplyDelete
  5. bestnya naik kuda. tapi kan. takut. sbb selalu dgr org ckp, kena manja2 gn kuda. sbb kuda tu ada naluri . kalau dia tahu kite takkut dgn dia, mesti dia buat perangai masa kita naik tu. hahah aduh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu pasal mula nya takut ! then bila da dok atas tu, ikut arahan guide jan takut. rasa seronok siap xnak turun xD

      Delete
  6. konfiden itu harusssss. dan jeles. bye ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahahaha =D nnti kita pegi lagi babe kalo ko mau =)

      Delete
  7. hahaha...
    nieyl x konfiden naik..
    takut kuda x larat....hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha =D xla cmtu. kuda2 ni gagah tau. mesti boleh pnya tu =) trima kasih tau singgah blog ju =D

      Delete
  8. waw nice picture ...mmg tershow sgt confidence tinggi tuh..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha xD Trima kasih tau singgah blog ju =D

      Delete
  9. Bestnyaa. Masa naik kuda kat Tasik KL haritu, owner dia takmo lepas tau, abis tu gambar pun tak cantik sebab ada owner dia, nampak sgt mai tak terer. hahaha

    ReplyDelete
  10. huhu kalau naik .. kuda tue x terus lari kahr? hahaha.. bestnyaa dapat jalan2 ..

    ReplyDelete