Apa yang Best dengan DYXY ?

Assalammualaikum uols !!


Ju nak kongsi dengan korang satu produk yang terlajak best ni. Memang memudahkan aktiviti harian korang untuk bersiap. Terutamanya KAUM HAWA. So bagi korang yang suka dengan makeup tapi tak pandai nak mekap bagai ATAU nak sembunyi masalah kulit kusam, parut jerawat, jeragat korang dalam masa kurang dari 5 minit, Ju syorkan korang guna DYXY ni. Tak perlu bedak bagai uols.


Apa yang Best dengan DYXY ? || Set Dyxy ni  datang dengan 3 item dalam satu harga iaitu BC Cream + Green Tea Face Mist 160ml + Brush (RM 140). Keistimewaan Dyxy terletak dengan item yang terdapat dalam set ni. Brush dah datang sekali dengan set Dyxy jadi korang yang baru belajar nak mekap tu takpayah pusing cari brush. Mudah kan ?Confirm korang akan tolak tepi bedak, concealer, krim sembunyi jerawat korang lepas ni 😁


Set 3 in 1 DYXY




BC Cream
  • Datang dengan 2 jenis colour iaitu Natural dan Beige. Korang boleh pilih ikut kesesuaian warna kulit.
  • Mengandungi formulasi mousse cream dari KOREA
  • Tekstur BC Cream ringan di wajah, tidak melekit, tidak berat. Pendek kata, takpayah ratakan dengan tebal atau touch up balik-balik sebab sekali dua ratakan dah cover kulit kusam korang
  • Paling best korang tau tak, sambil menutup cela wajah. BC Cream ni juga merawat masalah kulit korang tau !
  • Pemakaian tahan 8 jam
  • Mudah Cuci dan mesra solat
  • Effect HD iaitu kulit kelihatan seakan-akan tidak memakai mekap


BC Cream DYXY



Green Tea Face Mist 160ml

  • Best pakai ni sebab bau Green tea yang wangi dan kulit muka rasa fresh
  • Melembapkan kulit sangat sesuai untuk kulit kering dan menggelupas
  • Mengandungi zat mineral
  • Kesan glowing serta merta dan Bc Cream yang diratakan tahan lebih lama
  • Membantu mengecutkan jerawat dan mengurangkan alahan bagi kulit sensitif
  • Sesuai digunakan oleh lelaki dan perempuan 
  • Boleh digunakan bila-bila masa
  • Tahan sehingga 2-3 bulan mengikut rutin pemakaian korang



Green Tea Face Mist 160ml


Menutup cela sambil merawat sesuai dengan set DYXY ni. Ju dah guna hampir 2 minggu. So sangat rekomen kepada korang Wanita diluar sana yang terkejar-kejar masa nak bersiap. Packaging senang nak bawa ke mana sahaja uols. Dalam kereta pun boleh pakai. 😉 Jika anda kaum lelaki yang tengah baca ni, Ju rekomen korang belikan lah untuk mak, isteri atau tunang korang. Confirm dorang tambah sayang dengan anda. Korang pun jimat masa takpayah dah tunggu kaum wanita dirumah korang bersiap lama 😅 Satu set ni tahan sehingga 1-2 bulan tau !

Bagi kawasan Kota Kinabalu, Ju sarankan korang lawat sekarang STOKIS Dyxy Sabah di 

FACEBOOK : STOKIS DYXY SABAH
FACEBOOK : STOKIS DYXY SABAH
FACEBOOK : STOKIS DYXY SABAH

Puan Sharmaine kini yang menetap di Kota Kinabalu dan merupakan stokis sah Sabah, membuka peluang menjadi agen dan dropship untuk sesiapa yang mencari side income menerusi DYXY ni. Senang korang nak jual sebab produk ni memang laku keras sampai Ju pun dah terjebak sekali nak pakai 😁 




A post shared by Junzie (@jun.zie) on

16 comments

  1. wow! ditambah dengan kulit wajah mu putih bersih babe, serius i jeles babe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bakal myusul skincare utk mu babe =D dont worry be happy

      Delete
  2. Patut lah Ju nampak cun selalu. Ini rahsia dia rupanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. kini bukan rahsia lagi..giteww xD

      Delete
  3. produk baru eh..ndak pernah dengar pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kira abru juga tp sda meletops dear xD

      Delete
  4. Akhirnya rahsia kecantikan ju terbongkar...

    ReplyDelete
  5. patutla muka c jun ni putih halus..pakai ini rupanya..

    ReplyDelete
  6. menarik jun...tapi buat masa ni bru try la soul

    ReplyDelete