Assalammualaikum uols !

Berpeluang meluangkan masa selama 3 hari 2 malam bersama team BFF Ju, kami tiba di KLIA 2 sekitar jam 08:30 am dari Kota Kinabalu, destinasi pertama yang kami ingin kunjungi bersama ialah Kota A'Famosa yang memakan masa selama dua jam perjalanan berpandukan apps Waze. Blogger Uzu, BFF merangkap tour guide kami sepanjang percutian ni mencadangkan kami singgah ke Klebang Coconut Shake.

Klebang Original Coconut Shake ||Kebetulan kelmarin ialah cuti umum Yang DiPertuan Agong ke 15. Setibanya di Klebang, Ju terkejut dengan barisan pelanggan ! Rasa ingin tahu keistimewaan Klebang Original Coconut Shake ni semakin bertambah-tambah apatah lagi bila Uzu maklumkan Klebang sangat viral dengan Coconut shake ni.

Sambil berbaris dengan Blogger Uzu, Ju sempat membeli Putu Pandan dan Durian untuk alas perut. Tiba giliran kami setelah berbaris hampir 15-20 minit, harga yng disediakan untuk Coconut shake bermula dari Rm 2.20 per cup dengan 4 jenis Coconut Shake, kami pilih yang jenis biasa. Rasa ? Allahuakhbar, tak hairan pengunjung sanggup berbaris panjang. Rasa memang sedap !! Tak manis tapi lebih rasa lemak. Tak pasti untuk coconut shake special yang ditambah dengan aiskrim mungkin lebih berkali ganda rasa sedap coconut shake ni. Rasa berbaloi untuk berjemur bawah panas terik bila dapat Coconut shake sesedap ini❤

Klebang Original Coconut Shake

Berbaris untuk Coconut shake viral
Testing Pulut Pandan❤


No caption can describe the taste😍❤

Tiada ulasan