Sunday, 8 January 2017

Pengguna Deeja Cosmetic ? Kita GENG !

Assalammualaikum uols !!

Sebelum ni mmg Ju guna skincare juga since Dec 2015 dah lama xpakai make up kecuali lipstick/Mascara/Eyebrow pencil 😁 Ter tarik utk  try Skincare Deeja Cosmetic bila tgk  review blogger Lyssa Faizureen, Blogger Emas Putih & blogger yg lain jugak. Siapa pengguna Deeja Cosmetic ?? Kita geng !

Kenapa btukar ? Harga Deeja lbh mampu milik ! HAHAHA. Sebelum bertukar kpd Deeja, Ju research mendalam dlu produk ni dr segi kandungan kemudian harga. Tekstur lbh kurg sma dgn skincare Ju sblm ni so Ju berani untuk cuba. Ju bhenti sminggu guna skincare lama sblm apply Deeja.

Kandungan Deeja ? Alhamdulillah berasaskan bahan semula jadi sb tu juga highly recommended kpd korang yg masih tercari2 skincare yg ssuai untuk kulit wajah korang. Apa pun skincare yg korang guna make sure bdaftar dgn KKM & pastikan seller yg korang brurusan mrupakan agen sah Deeja Cosmetic yep 😚


1 Set terdiri dari 5 item

Tips Jimat : Facial soap  ðŸ˜…


Harga Pasaran 

RM 85.00 exclude postage
(Rm 6 SM & Rm 10 Sbh/Srwk)


Selamat Berhujung minggu uolls💕
Copyright © 2015 Junzie || Life is a Beautiful Struggle
| Distributed By Gooyaabi Templates