Breaking

8 Jan 2017

Pengguna Deeja Cosmetic ? Kita GENG !

Assalammualaikum uols !!

Sebelum ni mmg Ju guna skincare juga since Dec 2015 dah lama xpakai make up kecuali lipstick/Mascara/Eyebrow pencil 😁 Ter tarik utk  try Skincare Deeja Cosmetic bila tgk  review blogger Lyssa Faizureen, Blogger Emas Putih & blogger yg lain jugak. Siapa pengguna Deeja Cosmetic ?? Kita geng !

Kenapa btukar ? Harga Deeja lbh mampu milik ! HAHAHA. Sebelum bertukar kpd Deeja, Ju research mendalam dlu produk ni dr segi kandungan kemudian harga. Tekstur lbh kurg sma dgn skincare Ju sblm ni so Ju berani untuk cuba. Ju bhenti sminggu guna skincare lama sblm apply Deeja.

Kandungan Deeja ? Alhamdulillah berasaskan bahan semula jadi sb tu juga highly recommended kpd korang yg masih tercari2 skincare yg ssuai untuk kulit wajah korang. Apa pun skincare yg korang guna make sure bdaftar dgn KKM & pastikan seller yg korang brurusan mrupakan agen sah Deeja Cosmetic yep 😚


1 Set terdiri dari 5 item

Tips Jimat : Facial soap  ðŸ˜…


Harga Pasaran 

RM 85.00 exclude postage
(Rm 6 SM & Rm 10 Sbh/Srwk)


Selamat Berhujung minggu uolls💕

18 comments:

  1. Selalu dgr iklan Deeja kosmetik nie dekat Thr gegar. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ?? Ju slalu nmpk iklan masa tgk drama tv3 tu yg lakonan siti saleha

      Delete
  2. xpernah guna kalau cosmetic mcm ni. kecuali mcm safi, fair & lovely tu pernah. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouhh xpa try & amalkn mna yg bsesuaian dgn kulit wajah kita k =)

      Delete
  3. Replies
    1. kecik ja mai tp sgt jimat bila potong kecik2 mcm tu sb byk buih haha

      Delete
  4. duk baca review pasal deeja cosmetic ni... berkesankan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah suka pakai sb wangi pastu kulit xpedih =D

      Delete
  5. selalu tngk iklan DC ni time drama 7HM 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk drama tu ke ?? kita geng ! hahah tjebak tgk sb hsbnd rajin tgk drama tu dlu haha

      Delete
  6. Kalau kulit serasi dengan produk mst kita akan jadi pengguna setia..

    ReplyDelete
  7. Tak slh mncuba kn mntaw ngam d muka hihi

    ReplyDelete
  8. Tak pernah try deeja ni..So far my skincare dah serasi so tak berani nak tukar.. ^^

    ReplyDelete
  9. Selalu tengok iklan kat tv je.. hehehe

    ReplyDelete
  10. Sabun tu Sha pernah buat gitu..
    Sebelum nie sha pakai sabun papaya..
    Potong macam tu lah..
    Tahan lama tau..

    ReplyDelete
  11. salam..yaya singgh dtghri jumaat..
    wah gune deja..ok ke..msia prdct kan

    ReplyDelete