Kursus Bahasa Percuma AMC Collage Kota Kinabalu : Tajaan Penuh Kerajaan

Assalammualaikum uols !

Weehuu ! Mulai 14th January 2017 ni Ju dah start masuk kelas bahasa Mandarin yg mna  Ju daftar 6 bulan lepas dgn AMC Collage Kota Kinabalu. Kelas ni PERCUMA shja & Ju pilih utk attend setiap hujung minggu mmandangkan Ju bekerja. Alhamdulillah dekat dengan tempat kerja so abis keja setiap sabtu, ju direct ke kelas bahasa.

Tidak terikat kepada Mandarin, kursus bahasa yg di tawarkan juga terdiri dari bahasa English/Japanese & Korean. Kenapa pilih Mandarin ? Bagi Ju untuk mnambahbaik komunikasi & kebolehan kita berbahasa ! 😂 Lain bahasa mungkin next plan, utamakan mna yg Ju rasa bguna dlu untuk diri Ju pada masa ni


See ! Laju reply HAHA


Selain kursus Bahasa, AMC Collage juga myediakan kursus ICT. Perlu korang tau, AMC Collages - The School of Bussiness di lantik oleh Kementerian Pembangunan Sumber & Kemajuan Teknologi Maklumat sebagai penyedia latihan ICT secara PERCUMA kepada komuniti Malaysia khusus nya di Sabah. Senarai lengkap 70 Kursus ICT Percuma di AMC Collage Kota Kinabalu

Cara daftar sangat mudah menerusi :

  • Laman Web AMC Colllage - The School of Bussines 
  • Klik STUDY board & pilih kursus apa korang nak join
  • Daftar info diri & pilih waktu kelas yang bsesuaian dengan jadual korang 
  • Tunggu pgesahan dari pihak AMC Collage
  • PERCUMA Pendaftran & Makan Minum di sediakan sepenuh nya semasa tempoh pembelajaran 😚


Wewee! Rasa mcm pegi skolah balik HAHA💕

23 comments

  1. Wah bestnye. Percuma pulak ye. Sis dulu time belajar amil mandarin sbg bahasa ketiga. Tp xpraktis x ingt dah. Hehe. Ingt sikit2 jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh tp kalo org lain bkomunikasi dpt tgkap jugak la ??

      Delete
  2. salam..
    slmt pagi..yaya singgh sini.. =)

    wahh best tu..ble tmbh ilmu ni..
    free pula tu..aihh kalo awai lagi buat kan bguih.
    skrg da kje..acaner nak commit.. >,<

    ReplyDelete
    Replies
    1. pagi awk =D trima kasih lawat sni

      alhamdulillah hoho. Ju pun kerja skrg ni, ada 2 jadual ikut ksesuaian awk kalo nak join =D

      Delete
  3. Bestnya.. Sha teringin nak belajar bahasa asing..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah ada pluang tu, rasa ny ni open semua negeri cuma info kurg di dedahkn, cuba google ikut negeri masing2 =)

      Delete
  4. ehhh bestnya. serius free? T_T. nak belajar bahasa korea lah camni. haahhaha

    all the best akak. ^^

    ReplyDelete
  5. wahhh...bagus²..free...ilmu pun dapat...

    ReplyDelete
  6. bestnya... Jun duk di sabah ke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep ! =D
      merasa juga masuk kelas free hihi

      Delete
  7. Jauhlah.
    Kalau dekat saya join

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa ny ada kot kursus ni stiap negeri, cuba google.

      Delete
  8. bagus ada kelas free macam ni kan. Kalau dekat saya pun nak join juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep ! sgt bmanfaat utk smua if di gunakan sebaikny =)
      Insyallah, rasa nya ada kot stiap negeri suma kita kurg maklumat. Ni pun ju tau mlalui group whtspp, laju buka google then register =D

      Delete
  9. tahniah.. ilmu yg sangat berguna tau.. untung sgt dpt belajar secara percuma..

    ReplyDelete
  10. Tahu bahasa mandarin ni satu kelebihan dalam industry pekerjaan malaysia ni kan. Untung2, selamat menuntut ilmu.

    ReplyDelete