Penaja Segmen/Giveaway

Assalammualaikum uols !

Nak roger kepada smua kawan2 blogger, sekiranya korang ada niat nak anjurkan sebarang segmen/giveaway & tengah plan nak cari sponsorship  boleh lah berhubung terus dengan beta.

Promo penaja ni utk tempoh singkat ?? Xla.. ni untuk bila2 masa shja anda perlukan penaja untuk segmen/giveaway korang yg bakal blangsung tu. Ju lebih tumpukan sponsor wang tunai (Minima RM 50) atau topup bergantung kepada jenis segmen/giveaway tersebut. Segmen/Giveaway lama lagi ? Anda bakal penganjur ? takpa, anytime pun boleh contact 😏

Lengkapkan maklumat di bawah :
  • Nama :
  • Email : 
  • Blog :
  • Segmen/Giveaway :
  • Tempoh :
  • Syarat Para Penaja/Peserta :

Hantar Email menerusi :  MrsHafizie@gmail.com

Salam Maulidur Rasul 💕


25 comments

  1. Terbaikkkk.. tapi takat ni tak de agik nk buat GA.. coming soon maybe.. hiks..

    ReplyDelete
  2. insyaAllah kalau ada saya maklumkan. tq sis

    ReplyDelete
  3. wahh baiknya .. nnti kite buat yerr, skg ni masa tak mgizinkan

    ReplyDelete
  4. Lumayan tu kak Jun, fuh, pasti meletop giveaway tu nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah roger2 akak nnti kalo mai buat segmen/ga =D

      Delete
  5. setakat ni masih sibuk..kalau ada GA inshaAllah akan join

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah roger2 jika perlukan sponsor =D

      Delete
  6. menarik nih! memang rasa macam nak buat giveaway hujung tahun ni or awal tahun depan. insyaAllah, bolehlah risik risik nanti ye! hehehe :)

    ReplyDelete
  7. woahh. menariknya. nanti kita roger ek :D

    ReplyDelete
  8. Sy pun da lma x buat ga, byk komitmen blog pun seakan trabai suda ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ?? nnti kalo ada plan, roger2 aa =D

      Delete
  9. In shaa Allah nanti Safiena bagitau. Mungkin tahun depan cadang nak buat GA.. Lama dha tak buat GA :)

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. insyallah, kalo nak buat segmen ke GA nnti roger2 eh kalo nak cr sponsor =D

      Delete
  11. Ohsem.. Sha bookmark..
    Rasa cam nak buat GA..

    ReplyDelete
  12. tak pernah buat GA..tak konfiden nak buat..sbb duk pikir ada ke yang nak joint..hehe

    ReplyDelete