Day 3 - Cabaran 5 Hari Blogging : Favourite Blog

Assalamualaikum uols !





Favourite Blog xda yg spesifik sb semua blogger pun awesome ! Tapi prefer dgn blog yang ringan maksud ny, susunan kata2 senang di fahami/blog kemas smemang ny mpengaruhi si pembaca. Lagi kalo blog padat dgn info terkini, sure lagi nak baca kan ? Sama la kita, Hi 5 please ! 💕

P/s: Tinggalkan link anda utk BW & follow ! 😍

7 comments

  1. Blog mai ringan tak? Komen sikit, hihihi

    ReplyDelete
  2. mai terjah blog kita ringan ke x.. hihihi.. 2 hari lagi habis cabaran. all the best

    ReplyDelete
  3. Setuju sangat dengan yang ini..
    Sebab senang kalu buka melalui HP..
    Cepat je loadingnya..

    ReplyDelete
  4. Haah klau blog yg pyah d buka asyik loading jak memg mslh

    ReplyDelete
  5. Sama la..tak suka blog yang loading ambil masa lama lepas tu ada background muzik lagi..waaa..tak boleh concentrate nak baca entry blogger tu...

    ReplyDelete