3 Dec 2016

Day 2 - Cabaran 5 Hari Blogging : 5 wishlist 2017

Assalammualaikum uols !




Oh my ! wishlist beta untuk next year 2017 ialah : 😎

  • Semoga kesihatan kedua ibu bapa kami : Family J & Family AA sntiasa bpanjangan,😚 amin
  • Semoga Baby A di kurniakan adik seorang 😅 amin
  • Plan to achieve next level on my carrier 💪 amin ! 
  • Terbang ke JB untuk kali ke 2 ! Insyallah 
  • Yicam (ini since awal tahun 2016 xdpt achieve lg, asal nak bli, ada komitmen lain yg lbh penting utk di dahulukan 😁) Insyallah 💪
P/s: Tinggalkn link blog anda untuk di terjah 😘
Location: Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia

11 comments:

  1. semoga semua wishlist u akan dapat dicapai yer..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin ya rabbal amin.. thnks awk =D
      semoga wish awak pun tcapai jg =)

      Delete
  2. yicam tu mcm sama je wistlist hehe
    semoga tercapat hasrat dihati ye amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke ?? =D
      insyallah smoga apa yg kita rncgkn dpt di capai.. amin =)

      Delete
  3. Wahhh good luck.. In sha Allah.. Amin ta rabbal

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnks awak atas support =D
      Amin ya rabbal amin =)

      Delete
  4. Semoga semua impian tercapai, hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah =) awk jg ye =D
      amin ya rabbal amin

      Delete
  5. Semoga semua Wishlist ini akan tercapai.. Aamiin..

    ReplyDelete
  6. Gud luck..hope smuanya d prmudahkn

    ReplyDelete
  7. Insya'allah, moga 2017 dipermudahkan impian jun...

    ReplyDelete