Dalam Beg Ada Apa ?

Assalammualaikum uols !

Ju cuma ada 2 beg shja untuk kegunaan seharian. Beg ke tempat kerja Ju gunakan Tote Bag berharga Rm 10.90, baru beli last week 😁 Kalo keluar weekend, Ju guna sling bag yg dah berusia 4 tahun lebih (ada dalam setiap gmbr Ju dekat insta 😀) So apa yg Ju bawa dlm beg kbiasaan ny ialah :




  1. Dompet 
  2. Uncang syiling : HAHAHA ni WAJIB ada sb senang nak beli brg bila mlibatkn pbayaran sen
  3. Kunci rumah/Kereta 
  4. Pemotong kuku : WAJIB 😁
  5. Cozuma Lipstick by Hai O Product + Pensel Bibiran 😁
  6. Deeja Cosmetic Day Cream : Opss tkantoi rahsia wajah Ju 😎
  7. Wet tissue : Bagi Ju lebih penting dr tisu kering even Mr H salah beli ari tu masa xsihat, teruskan sj guna dari mbazir HAHA
  8. Powerbank + USB cabel + Notebook : SANGAT WAJIB ada dlm beg
  9. Woods + Actifast : Harus ada sbg langkah psediaan
  10. Poliklinik Medicine 

Dalam beg korang ada pa ?? 💕

11 comments

  1. dompet, uncang syiling, kunci rumah, power bank tu adalah benda benda penting yang mesti dibawa ke mana sahaja. untung jadi perempuan boleh pakai handbag untuk letak semua barang tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. YEP !!! beg & wanita bpisah tiada =D

      Delete
  2. Bnyknya barang, hahaha...Mai bawa je handbag lepastu kunci n phone dalam poket, buat berat je galas beg besar2.

    ReplyDelete
  3. Samalah.. banyak barang nak bubuh dlm beg tu.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. siap dgn resit bkurun abad pun nak simpan kan hahha. ni nasib dah bersihkan, smua smpah xnmpk da hoho

      Delete
  4. dalam beg saya ~ purse, handphone, powerbank, pendrive..apa lagi yea..tu je rasanya..tak suka bawak beg berat2...

    ReplyDelete
  5. hehe... beg pompuan mmg mcm2 ada sis... terima kasih singgah blog akak. Salam kenal... akak tag sis http://www.sheilainspire.com/2016/12/giveaway-planner-2017-by-papernplanner.html

    ReplyDelete
  6. uncang syiling tu terasa nak buat jugak. senang tak terkorek-korek masa kena buat bayaran melibatkan sen kan. hehehhe


    *thanks for visiting my blog^^ http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-4-ada-apa-dalam-beg-oo.html

    ReplyDelete